Servicii de transport mobila veche

Transportdetotfelul.ro lansează, pe perioada verii, o nouă campanie desfășurată pe www.transportdetotfelul.ro, prin care își răsplătește clienții fideli, cu ocazia aniversării a 15 ani pe piața locală.

Servicii de transport mobila veche

Servicii de transport mobila veche

Servicii de transport mobila veche. Campania de vară vizează un climat interior cât mai liber, prin folosirea serviciilor noastre de debarasare si transport mobila veche în/din mansardele, subsoluri, beciuri sau pivnite care pot face diferența între o casa libera si aerisita si una plina de lucruri nefolositoare, creand astfel un climat interior optim, contribuind la confortul intregi familii.

“Pe perioada verii, când temperaturile cresc, mobila veche, molozul sau alte lucruri de genul acesta sporesc disconfortul si senzatia de sufocare. Gama noastra de servicii profesionale acopera toata plaja de nevoi, astfel incat apeland la noi veti redescopierii confortul si placerea unei dupa-amiezi de vara.

Câștigă săptămânal reduceri pentru serviciile de transport moloz, gunoi si mobila veche!

Concursul se desfășoară pe site-ul www.transportdetotfelul.ro, unde utilizatorii trebuie să încarce imagini cu propriile mansarde sau debarale goale, curatate de echipele noastre. Săptămânal, în perioada 1 mai – 30 iunie va fi extras câte un câștigător care va primi cadou un voucher cu 50% reducere pentru unul din serviciile noastre.

La finalul concursului, pe 30 iunie, va avea loc extragerea finală, premiul acestei extrageri constând în servicii de transport moloz, gunoi si mobila veche gratuite timp de un an.

Pentru comenzi si cereri de oferta va rugam apelati 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

*

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *