Servicii de transport moloz, gunoi si/sau mobila veche

Este posibil sa aveti si dumneavoastra nevoie de aceste servicii de transport mobila si moloz, si in aceste conditii puteti apela la firma noastra care activeaza in acest domeniu de peste 15 ani. Desi este bine cunoscut faptul ca exista multe companii si firme ce activeaza in acest domeniu si care va pot oferi serviciile de care aveti nevoie firma noastra va ofera cele mai corecte servicii de pe piata bucuresteana in ceea ce priveste transportul molozului, al gunoilui sau al mobilei vechi.

Continue reading

Transport mobila veche Sector 4

Transport mobila veche – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Transport mobila veche Sector 4 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Transport mobila veche Sector 4, Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Continue reading

Transport gunoi, moloz si mobila veche

Transport gunoi, moloz si mobila veche

vacuare mobila veche – debarasare mobilier.

Suntem o echipa de profesionisti, atent instruiti, cu experienta in domeniul serviciilor de evacuare direct din locuinte de mobilier vechi, deseuri si servicii de evacuare moloz, gunoi sau deseuri de tot felul. Va stam la dispozitie 7 zile din 7 pentru a va oferii servicii de calitate la preturi fara concurenta.

Comenzi rapide non-stop: 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Servicii specializate de evacuare mobila veche si debarasare gunoi.
Evacuare mobilier cu personal pentru demontare, incarcare si transport.

Debarasare moloz in saci cu personal pentru incarcare. Transport moloz, mobila, gunoi cu utilitare de 3,5 tone, container de 7 metri cubi si autobasculanta.
Curatenii generale poduri, beciuri, locuinte si spatii comerciale. Debarasare de mobilier, obiecte uzate si lucruri nefolositooare cu personal si transport. Oferim servicii de debarasare mobilier vechi si moloz din Bucuresti si proximitate.

Transport gunoi, moloz si mobila veche

Evacuare mobilier vechi, transport moloz – Debarasare mobila veche, Debarasare moloz

Suntem o firma de transport care isi respecta clientii si care le reduce eforturile si inlesneste toata munca pe care o presupune evacuare moloz, evacuare mobilier vechi dar si inchiriere containere de 7 mc.

Serviciile noastre de transport mobila, curatenii generale si transport moloz sau obiecte fragile se desfasoara in cele mai bune conditii pentru ca firma dispune de o echipa de profesionisti si de un parc auto complet de autoutilitare 3,5 tone performante, echipate dupa cele mai inalte standarde pentru a raspunde tuturor solicitarilor dumneavoastra.

La cerere va putem pune la dispozitie personal pentru incarcarea si descarcarea bunurilor cat si pentru montarea si demontarea mobilei ajutandu-va astfel sa scapati de orice griji, deoarece noi ne ocupam de tot.

Daca firma dumneavoastra are nevoie de un partener rapid, punctual si serios, atunci noi suntem solutia potrivita. Pentru ca obiectivul nostru este furnizarea de servicii de calitate, nu facem compromisuri cand vine vorba de clienti. Intelegem perfect nevoile unei firme care are nevoie de servicii de transport mobila sau marfa, evacuare moloz sau deseuri sau altfel de servicii si pentru acest lucru asiguram firmele partenere ca punem la dispozitie numai soferi si manipulanti cu experienta.

Pentru cantitatile mai mari de moloz, deseuri sau gunoi, oferim spre inchiriere containere de 7 mc. Containerul stationeaza la client 24-36 de ore in functie de necesitate. Incarcarea containerului poate fi asigurat de un bob-cat sau de catre beneficiar.
Asiguram servicii complete de transport orice pentru persoane fizice si firme in Bucuresti si in tara, recomandam serviciul de transport moloz, cu plecari doar din Bucuresti. La cererea clientilor, asiguram personal calificat in mutari care sa manevreze in conditii optime mobila, bagajele sau lucrurile valoroase dumneavoastra.

Pentru orice cantitate de moloz, deseuri, gunoi sau mobila veche, noi va oferim cel mai bun pret, care este determinat de mai multi factori:
Pretul combustibilului
Distanta
Accesul pe scari sau a liftului dupa caz
Serviciile suplimentare : demontare, remontare, impachetare etc.
Timpul alocat transportului
Cantitatea transportata

Taxele catre groapa de gunoi sunt incluse.
Fie ca ne contactati telefonic, ori apelati la metoda Internetului, toate comenzile sunt preluate si programate, in functie de programul nostru si de trebuintele dumneavoastra.

Valorile noastre sunt orientarea spre client, calitatea, serviciile integrate, excelenta, inovatia si nu in ultimul rand respectul, increderea si rapiditate a in prestarea serviciilor!