Debarasare mobila veche

Evacuare mobila veche

Debarasare mobila veche

Mobila veche va incurca prin pod sau pivnita, sau o inlocuiti cu alta moderna?

Aici intervenim noi. Oferim servicii de evacuare (debarasare) mobila veche. Personalul nostru demonteaza mobila, o incarca in utilitare de 3,5 tone si o transporta la groapa de gunoi.

Aceste servicii de transport si evacuare mobila, pot include personal sau nu. Puteti incarca dumneavoastra mobila, pentru un pret mai redus. Mobila care mai poate fi folosita o pastram si o donam.

Servicii pentru Bucuresti, Ilfov si proximitate.

Pentru comenzi apelati 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Servicii care v-ar putea interesa : transport moloz, transport mobila, evacuare beciuri.

Ce bine ar fi sa putem singuri sa reconditionam mobila veche si sa o transformam in ceva pretios pentru casa. Acest lucru ne-ar face sa economisim si bani, plus ca putem sa ne punem in practica ideile personale, iar la final satisfactia va fi foarte mare.

Pentru asta insa, trebuie sa beneficiezi de timp liber, rabdare si multa, multa creativitate. In cazul in care nu dispuneti de calitatile prezentate anterior puteti apela la o firma de reconditionare a mobilierului, insa si costurile vor fi mult mai mari. Dar daca totusi vrei sa scapi de ea atunci suna-ne la 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455 ca sa rezolvam problema rapid, ieftin si sigur.

Te-ai plictisit de mobila veche si vrei sa scapi de ea? Vrei sa o schimbi cu o mobila moderna?

Suna acum! Echipa noastra te poate ajuta cu evacurea mobilei vechi oricand, oriunde! Dumneavoastra scapati de orice griji, ne ocupam noi de tot de la incarcare pana la descarcare.

Serviciile noastre sunt:

– evacuare mobila veche / degradata (mobilier vechi, usi, ferestre, tocarii si tot ce nu va mai este de folos in urma amenajarilor);

– evacuare de vechituri din beci, pod, garaj sau boxa;

– evacuare generala de toate obiectele dintr-o locuinta; (atunci cand achizitionati o proprietate plina de mobilier si alte lucruri nefolositoare).

In aceasta categorie de evacuare mobila veche poate intra mobila din lemn, mobila din sticla, mobilier din metal, covoare, perdele, obiecte decorative, textile, televizoare, frigidere, masini de spalat, masini de cusut, aspiratoare, calculatoare, etc.

Ridicam orice tip de mobilier vechi indifirent de starea acestuia, eliberam camara de lucrurile care va tine spatiul ocupat cu autoutilitare de 3,5 tone.

Aceste deseuri ajung in locuri destinate depozitarii lor (la groapa de gunoi cu care avem contract).

Obiectele care mai pot fi utilizate, se doneaza.

Ai inceput deja curatenia generala si te-ai trezit cu un maldar de vechituri de care ai vrea sa scapi?

In primul rand, ai putea sa apelezi noi! In serviciile noastre intra si ridicarea mobilierului vechi, transportul mobilierului vechi catre groapa de gunoi cu care avem contract daca nu se mai poate folosi.

Decat sa arunci mobila la gunoi, ai putea sa alegi si varianta donarii acesteia persoanelor care ar putea sa o foloseasca. Exista numeroase fundatii care se ocupa de preluarea de hainute, mancare, mobila, electrocasnice, oferindu-le apoi celor nevoiasi.

Nu exclude insa si varianta comunitatii locale. De exemplu, intreaba la biserica din apropiere daca se ocupa de preluarea de bunuri. Majoritatea preotilor isi cunosc enoriasii si ar putea sa te indrume clar spre cei care intr-adevar le-ar putea folosi. De asemenea, acestia pastreaza deseori legatura cu fundatii sau orfelinate.

Nu ezitati sa ne contactati! Nu veti regreta! Veti obtine cel mai bun pret pentru evacuarea mobilei vechi de atatia ani!

Actionam atat in Bucuresti cat si in proximitate

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *