Debarasare mobila veche Bucuresti

Debarasare mobila Bucuresti

In foarte multe cazuri este nevoie de servicii precum debarasare mobila, aceasta rezultand in urma achizitionari sau vinzari locuintei, unde mobilierul si lucrurile vechi ocupa spatiu. Resturile de materiale de constructii provenite din amenajari interioare trebuie deasemenea transportate in locuri special amenajate, unde se percepe o taxa in functie de greutate si volum. Noi va oferim servicii complete de debarasare mobila sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6, Ilfov si proximitate, asigurand incarcarea, transportul si manipularea acestora.

Personalul nostru se ocupa de tot: demontarea mobilierului vechi/nou, incarcarea obiectelor in autoutilitare si asigurarea descarcarii acestora. Bucurati-va de intreg spatiul de care dispune resedinta dumneavoastra debarasandu-va de lucrurile care nu mai sunt folositoare, de echipamentele stricate sau de resturile ramase in urma constructiilor!

debarasare mobilaDebarasare mobilier conform standardelor europene

Dupa ce va decideti ca vreti sa renovati locuinta sau firma sau pur si simplu sa scapati de mobilierul vechi sau echipamentele defecte SprintMove se va mobiliza pregatind un plan de logistica.

Odata ce se realizeaza inventarul complet cu bunurile ce trebuiesc debarasate, expertul nostru va stabili costul intregului proces. Mobilierul sau electronicele vor fi duse intr-un loc special amenajat, firma noastra detinand autorizatie de colectare-aruncare deseuri.

Daca exista piese de mobilier care se pot repara sau electronice/electrocasnice care inca sunt in stare de functionare, acestea pot fi reparate sau reconditionate fiind ulterior donate familiilor nevoiase sau institutiilor sociale.

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *